algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El PP diu que l'equip de Govern no fa complir el reglament urbanístic

La Sala restringeix la construcció en sòl rústic

El PP denuncia que l'Ajuntament, governat pel PSM, no fa complir la normativa urbanística i permet que es vulneri la legalitat. Així ho va expressar en el darrer ple el portaveu popular, Antoni Cañellas, que retragué als nacionalistes que en sòl rústic es fan moltes obres sense permís. Justament en aquest ple va debutar com a tal la nova batlessa, Rosa Vich. La polèmica es va encetar arran d'un canvi en la normativa urbanística que té per objectiu evitar la construcció de grans xalets en sòl rústic.

La nova norma fixa un mínim de tres quarterades per construir una casa a foravila. A més, marca que la construcció tindrà un màxim edificat d'un 1% de l'extensió de la finca posant com a límit 450 metres cúbics. A més, per a les construccions existents es podrà ampliar fins a un 25% d'allò construït sempre que no s'excedeixi el sostre de 450 metres.

El PP va qualificar d'incoherents aquests termes, ja que «només permeten fer una casa de dos metres d'altura o menys». El PP va fer aquestes denúncies després d'haver detectat que es realitzen obres il·legals en sòl rústic, un cop revisada una llista de llicències que li donà l'equip de Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris