nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El PP assegura que construirà una autopista entre Palma i Manacor

González Ortea titlla «d'atemptat» el projecte de desdoblament

El portaveu del PP balear, José María González Ortea, va assegurar ahir que el problema de saturació que pateix la carretera Palma-Manacor «no té una solució fàcil ara per ara. Caldrà que nosaltres tornem a tenir el Govern» i, en aquest sentit, advertí que quan el PP tingui la presidència «es construirà una autopista o autovia en condicions des de Palma fins passat Manacor». Ortea va realitzar aquestes declaracions a Son Servera, on es traslladà ahir acompanyat dels diputats autonòmics Antoni Pastor i Aina Salom, amb motiu de la visita de l'oficina parlamentària del PP a la localitat del Llevant.

El portaveu popular va afirmar que el projecte de desdoblament presentat per la Conselleria d'Obres Públiques és «un atemptat contra la seguretat» i que en cap cas no és una «bogeria» construir una autopista en una carretera per on circulen 25.000 vehicles diaris. «La bogeria pot ser tenir 25.000 cotxes per dia», va afegir. González Ortea va assegurar que fins i tot UM és partidària de fer una autopista que connecti Manacor amb el Llevant, encara que afirmen que «no es construirà abans del 2003», en clara al·lusió a l'any en què s'han de celebrar les properes eleccions.

Així mateix, el portaveu dels conservadors illencs ha anunciat que dilluns vinent viatjarà a Madrid amb el conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, i el d'Hisenda, Joan Mesquida, amb l'objectiu de mantenir una reunió amb el ministre de Foment, Àlvarez Cascos, per intentar desbloquejar el conveni de carreteres de l'any 1998. En aquest sentit, Ortea va afirmar que «no som molt optimista perquè a Madrid cal presentar-s'hi amb projectes en condicions», va concloure. D'altra banda, el portaveu del PP de Son Servera, Damià Ripoll, va aprofitar l'avinentesa per traslladar als parlamentaris algunes de les principals inquietuds que preocupen a nivell municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris