algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Mobilització ciutadana contra Sant Joan de Déu i el gasoducte

La plataforma celebrà ahir una festa reivindicativa

Més de mil persones, segons els organitzadors, participaren ahir vespre a la plaça de l'església del Coll d'en Rabassa en una concentració i festa pel desmantellament de la central elèctrica de Sant Joan de Déu i contra l'arribada del gasoducte per aquesta part del litoral de la barriada. L'acte d'ahir constituí l'inici d'una campanya de mobilitzacions populars contra Sant Joan de Déu i contra el gasoducte que tindrà com a punt de referència la manifestació que se celebrarà el proper divendres a vespre amb dos punts de partida, Can Pastilla i el Coll d'en Rabassa. Els dos grups de manifestants es trobaran davant la central elèctrica, enmig de la carretera que enllaça aquests dos nuclis de població.

La plataforma que agrupa l'oposició a Sant Joan de Déu i al gasoducte, integrada per una cinquantena d'entitats ciutadanes (principalment del Coll d'en Rabassa, Can Pastilla, el Molinar, l'Arenal i Son Ferriol, a més del GOB) està estudiant les possibilitats de denunciar el funcionament de la central i el projecte d'arribada del gasoducte davant la Unió Europea, ja que consideren que aquestes infraestructures han d'estar més allunyades dels nuclis de població.

A l'acte d'ahir no faltaren la música, el ball, les torrades i els parlaments de Tomeu Rosselló, Marisol Sarabia i Miquel Àngel March per exposar qüestions tècniques, reclamacions veïnals i plantejaments ambientals. També es recolliren signatures.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris