algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El transport ferroviari superarà els dos milions de passatgers per primer pic

Quetglas anuncia que potenciarà més l'ús del tren

T. GARCIES. Marratxí.
Les xifres que maneja Serveis Ferroviaris de Mallorca confirmen que enguany, per primera vegada, se superaran els dos milions de viatgers. Aquesta fita va transcendir ahir durant la visita que el president Francesc Antich i el conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, realitzaren als nous baixadors construïts a Marratxí. El creixement dels usuaris és notori. Si l'any 99 foren 1.421.000 persones que empraren el tren, el 2000 la xifra ja va ser gairebé d'1.700.000 usuaris.

El conseller Quetglas va destacar l'elevat percentatge de gent que utilitza el transport públic al corredor entre Palma i sa Pobla. En aquests municipis el Govern ha constatat que un 15% de la població empra aquests mitjans de transport, quan a la resta de l'Illa només s'arriba al 5%. Quetglas anuncià que en només dos anys SFM pretén augmentar aquest percentatge fins al 25% de la població del Raiguer.

Quetglas i Antich ressaltaren la renovació de la línia ascendent amb la substitució de les travesses de fusta per altres de formigó. Els 600 milions de pessetes que ha costat l'obra serviran per eliminar les vibracions, que ocasionaven molèsties tant als residents com als usuaris del tren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris