nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Detingut per voler matar la parella d'una jove de qui s'havia enamorat

Carlos J.S. acudí al pis de les víctimes i ferí greument l'home

La Policia Nacional ha detingut un jove de 23 anys, Carlos J.S., acusat d'assetjar una al·lota de qui s'havia enamorat i d'intentar matar el seu actual company sentimental. Quan es produïren els fets, feia poc més d'un any que el detingut assetjava la jove, que en nombroses ocasions li demanà que la deixàs en pau i li digué que no volia tenir cap relació amb ell.

Tot i la claretat de les seves paraules, però, Carlos J.S. no cedia en el seu intent per convèncer l'al·lota d'iniciar una relació junts, i diversos dies la va seguir fins al seu lloc de feina, a Palma. Finalment, cansat de les negatives d'aquesta, el passat dia 30 d'agost el jove, com un de tants dies, acudí a visitar-la al seu lloc de feina i amenaçà de matar-la a ella i a «qualsevol persona que visqui amb tu».

L'al·lota, espantada, telefonà al seu company per advertir-li que no obrís la porta a ningú. Minuts després, Carlos J.S. tornà i li digué que «ja sé on vius amb el teu company. Ara me'n vaig a matar-lo i després tornaré i et mataré a tu». Dit i fet, el sospitós se n'anà al pis de la parella i demanà per l'interfon al jove que davallàs. El jove ho féu sense sospitar res i un cop a baix l'agressor el copejà amb un objecte contundent i quedà inconscient. Segons sembla, un cop a terra Carlos J.S. el continuà agredint, ja que la víctima hagué d'ingressar a Son Dureta per diverses lesions a la cara, en una de les quals li hagueren de posar set punts. Per sort la jove, com que havia quedat intranquil·la, anà cap a casa seva i quan hi arribà veié el seu company a terra, inconscient i amb molta sang al cap.

Dies després, el jove presentà la denúncia a la Policia, juntament amb l'informe mèdic. Carlos J.S. ha estat recentment localitzat pel MIP-B i ha sumat un nou delicte a la seva llista d'antecedents en què, entre un ampli ventall de delictes, consten dues reclamacions d'ingrés en presó i cinc ordres de recerca, captura i presència davant l'autoritat judicial, totes elles emeses a Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris