algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Matas vol comprar el Mar Blau i oferir-ne més doblers que la vila

El PP diu que el Ministeri pagaria 280 milions i adequaria la zona

El Partit Popular de Sóller, juntament amb els seus socis de Govern municipal, IPIS, anunciaren ahir en roda de premsa que el Ministeri de Medi Ambient està interessat en la compra de l'hotel de primera línia Mar Blau, que en aquests moments l'Ajuntament negocia comprar dins el marc del Pla d'Excel·lència. Segons els portaveus del PP, Amador Castanyer, Francesc Cañellas i Bartomeu Darder, «el Ministeri de Matas oferiria als propietaris la quantitat de 280 milions que demanen, mentre que el Pla d'Excel·lència només té previst oferir 250 milions».

A més, els portaveus asseguren que el Ministeri no tan sols compraria l'hotel, sinó que assumiria també el seu enderrocament i adequaria la zona, assumint així l'esponjament d'aquesta primera línia. Amador Castanyer informà que avui mateix presentarà al batle aquesta possibilitat i que després «ja tot depèn que l'Ajuntament i el Ministeri arribin a acords». El PP ha assegurat que aquesta inversió que està disposat a fer el Ministeri al Port de Sóller se sumaria a la del túnel de sa Mola i a la del desenvolupament integral de la badia, amb la qual cosa Madrid podria arribar a invertir uns 4.000 milions al Port de Sóller en poc temps.

Segons el PP-IPIS, el màxim avantatge d'aprofitar aquesta oferta rau en el fet que els doblers que el Pla d'Excel·lència destina a la compra de l'hotel es podrien adreçar a altres actuacions dins el mateix pla, per recordar que «els sollerics estalviaran el 33% del cost, que és allò que aportaria el municipi». Precisament, el pròxim dia 25 s'havia de reunir la comissió del Pla d'Excel·lència per fer la darrera oferta als propietaris de l'hotel Mar Blau.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris