algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Les companyies aèries reduiran vols i freqüències a finals de mes

Les companyies aèries comunicaran demà horabaixa, en una reunió amb el conseller de Transports, Francesc Quetglas, la seva programació d'hivern, que preveu reagrupacions i reduccions de vols tant pel que fa a les connexions entre les Balears com amb la Península. Fonts d'Iberia afirmaren que reduiran vols entre la Península i les Balears. Air Nostrum també durà a terme reajustaments de les seves connexions intre illes i amb el continent, segons fonts empresarials que no especificaren l'abast de la reestructuració per deferència al conseller de Transports, a qui desitgen comunicar-l'hi abans que a la premsa.

Air Europa i Spanair estan reestructurant la seva programació de cara a la temporada baixa. Els seus portaveus afirmaren que s'optarà per la reagrupació de vols, i no en la supressió de les connexions. En un cas o en l'altre, les comunicacions amb les Balears es veuran afectades. El president d'Spanair, Gonzalo Pascual, confirmà a aquest diari que la programació d'hivern de l'aerolínia, que comença a finals de mes, preveu la reagrupació de vols pel que fa a les connexions entre les Balears i la Península, però no la supressió de freqüències.

Pascual va acceptar que la crisi ha fet disminuir la planificació de rutes per aquest hivern pel que afecta a les Balears, però ressaltà que la programació d'enguany no serà inferior a la del 2000. Això vol dir que línies regulars directes de les illes "i en especial d'Eivissa i Menorca" amb alguns aeroports penisulars «que tenen sentit en temporada alta», passaran a fer escales per optimitzar els recursos de la companyia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris