algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El GOB i UM reclamen a Jaume Matas que retiri el passeig de ses Covetes

«El Ministeri de Medi Ambient ha projectat la construcció d'un passeig que transcorreria per la primera línia, amb ciment, pedra, bancs, fanals (ara canviades per balises), passarel·les de fusta... Ses Covetes no es mereix una actuació com aquesta». Així, el GOB expressà ahir el seu rebuig a aquesta actuació i, com el partit de l'oposició UM, reclamà a Jaume Matas que retiri el polèmic pla.

Segons els ecologistes, «si el Ministeri vol fer una cosa positiva a ses Covetes, que esbuqui els 67 apartaments construïts il·legalment i que des de 1985 es troben paralitzats per resolució judicial». De la seva banda, el portaveu d'UM, Joan Josep Mas, informà que ja s'han començat a recollir firmes en contra d'aquesta obra. PP-Uc pretenen dur a terme el projecte xantatjant els veïns, però l'oposició és molt gran».

Mentrestant, el batle, Andreu Prohens, assenyalà que el pla encara és molt verd i s'ha d'arribar a un major consens. Així, el primer edil considerà que el més important que es farà està a la segona línia: habilitació per a vianants de carrers, soterrament de cables i instal·lació de la xarxa d'aigües.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris