algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'exbatle Adrover treu a la llum una mala fi d'il·legalitats urbanístiques

El regidor d'Hisenda no dimiteix i diu que «estam a l'Ajuntament per fer favors»

L'exbatle del Partit Popular de Santanyí, Cosme Adrover, ara a l'oposició representant les sigles CMS-UM, va treure a la llum en el ple de despús-ahir múltiples construccions que infringeixen la llei i que hi impliquen, a més a més, diversos càrrecs públics. En aquest sentit, a la denunciada casa que promou la filla del regidor d'Hisenda, Sebastià Obrador, ara en procés de legalització, s'hi han afegit dues obres que s'executen a les àrees de Son Morlà i de Cala Santanyí, que afecten els batles pedanis de Son Mòger i es cap des Moro, a més d'altres tres edificacions que afecten particulars i també, segons Adrover, no respecten la normativa.

El regidor d'Hisenda manifestà ahir que «no tenc la intenció de dimitir. Tenc un 90% de possibilitats de legalitzar l'obra, ja que tenc amics que em donen suport i m'ajuden». Així mateix, Obrador apuntà que «estam a l'Ajuntament per fer favors, i per aquest motiu sempre obtenim majoria absoluta. Jo no he fet res que ell (en al·lusió a l'exbatle) no hagi fet. Qui més qui menys ha infringit la Llei d'urbanisme i a Santanyí, aquestes coses, sempre s'han tolerat. Un ajuntament d'un poble no és com el d'una capital, i la meva forma de ser és la d'ajudar la gent. La política m'importa un 'pito', som de poble, no som polític».

De la seva banda, els grups de l'oposició PSM i PSOE, exigiren la depuració de responsabilitats. Maria Antònia Burguera (PSM), advertí que «pensam que és el moment de les dimissions, perquè això no acabarà bé». I l'atac del PP no es fa esperar. Els conservadors han anunciat que en els pròxims dies remetran documents que constaten obres il·legals executades i permeses per Cosme Adrover.

En altre ordre, Obrador, un dels tres edils de CMS que decidí pactar a darrera hora amb el PP, i deixà Adrover a l'oposició, informà que «en Cosme vol que presentem la dimissió per així ell retornar al govern. Però noltros ratificam el suport al PP, perquè som d'aquest partit i mai no li fallarem. A més, tenim la intenció de a les pròximes eleccions presentar-nos com a PP».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris