muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Una modificació de crèdit arregla la manca de pressupost per al Dijous Bo

L'Ajuntament presenta els actes organitzats per les tres fires

Inca celebrarà diumenge la primera de les tres fires que precedeixen el Dijous Bo. L'Ajuntament realitzarà una modificació de crèdit que farà possible que la ciutat celebri de manera brillant la gran fira de Mallorca, el Dijous Bo, i les tres fires que la precedeixen. El batle d'Inca, Pere Rotger; el regidor de Fires, Joan Rubert; i el president de l'Associació de Comerciants de la ciutat, Pep Nicolau, presentaren dilluns els actes organitzats en motiu de les tres fires prèvies al Dijous Bo.

El fet que en el pressupost del 2001 només figurin vuit milions per a l'organització del Dijous Bo i els actes de les fires no deslluirà la seva celebració ja que, segons va explicar Rotger, l'Ajuntament farà una modificació de crèdit que permetrà que part de la partida econòmica de 40 milions de pessetes que s'havia de destinar a la contractació d'una empresa privada que s'encarregàs de la neteja dels barris perifèrics, es podrà destinar a la celebració de les fires i del Dijous Bo. En aquest sentit, el batle va precisar que «els tràmits administratius impedeixen a l'Ajuntament lliurar aquests 40 milions abans de final d'any, i per això hem decidit destinar aquests doblers a les fires i al Dijous Bo».

A manera de novetat, enguany les fires dedicaran un apartat especial a les noves tecnologies, augmentaran els actes celebrats de nit i es traslladaran els actes que tradicionalment se celebraven a la plaça Mallorca a la zona fa recentment habilitada per a vianants de Bisbe Llompart. La plaça de Mallorca no es pot utilitzar perquè ben aviat hi començaran les obres per construir uns aparcaments subterranis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris