lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

L'EMT estudia dur un autobús fins al centre mèdic de la Casa del Mar

L'empresa municipal de transports de l'Ajuntament de Palma està estudiant la possibilitat que almanco un autobús tengui aturada davant del centre de Salut de la Casa del Mar, un dels més freqüentats de Palma i que a hores d'ara no disposa de cap aturada d'autobús a menys de tres-cents metres.

Des del servei de suggeriments de l'empresa, ahir varen explicar que «la demanada que s'ha fet és una de les més lògiques que han arribat en els darrers temps». Això és així perquè resulta que aquests tres-cents metres caminant els han de fer persones malaltes, en molts de casos majors. A més, el tram és molt perillós perquè suposa haver de travessar l'autovia de Llevant. En hivern, la situació s'agreuja perquè el fet que el centre de salut estigui en una zona descampada obliga els usuaris a caminar en una zona assotada pel vent.

En els propers mesos, s'ha de procedir a una remodelació total de les línies d'autobusos de l'EMT i serà en aquest marc en què s'inserirà l'arribada fins a la Casa del Mar. D'altra banda, els usuaris del centre de salut també es queixen que l'aparcament és emprat per part dels cotxes de lloguer dels turistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris