algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El carrer Sindicat aculls des d'ahir els primers llums de Nadal

Els primers ornaments nadalencs de la ciutat ja estan instal·lats. Es tracta de les garlandes de llums que ahir penjaren els operaris municipals en el començament del carrer del Sindicat, la primera de les vies on s'instal·laran els llums enguany, segons explicaren fonts municipals. Tot i que encara queden dues reunions pendents dels comerciants de Palma amb els membres del Patronat d'Enllumenat de Palma per acabar de perfilar petits detalls sobre l'ornamentació, el que s'ha comunicat a Diari de Balears és que el batle Fageda procedirà a donar el sus nadalenc juntament amb un infant de Palma al final del mes de novembre, com ja és tradicional.

S'ha de recordar que l'enllumenat de Nadal es paga per Cort i per part dels empresaris, d'aquí que encara quedin pendents aquestes dues trobades entre els comerciants i el patronat municipal. L'any passat, un total de 157.000 punts de llum integraren la decoració nadalenca dels carrers de Palma i s'hi incorporaren els carrers de General Riera, Ausiàs March i el passeig marítim per primera vegada, i enguany no s'ha de descartar que hi hagi noves incorporacions.

En total, l'enllumenat nadalenc va arribar a un total de 98 carrers de Palma, tot i que la major part de l'enllumenat va ser per al centre de Palma, on hi va haver 122.000 punts de llum. Els llums de Nadal es posen en marxa cada dia entre les 17.30 hores i les 21.30 hores, però els dies assenyalats, com el 25 de desembre, l'1 de gener i el 5 de gener, nit de Reis, romandran encesos fins a les sis del matí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris