algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Les races autòctones, grans protagonistes a Llucmajor

El dia assolellat afavorí l'afluència de devers 50.000 visitants

33994

La subhasta d'anyells va ser a la plaça Rufino Carpena.

S.A.
N.L.G. Llucmajor.
Un any més, arribat octubre, Llucmajor va celebrar la seva tradicional Darrera Fira. Un dia quasi estiuenc va acompanyar la diada caracteritzada per la multitudinària presència de públic d'arreu de Mallorca, estimat en 50.000 persones. Devers les 11:30 hores del matí, les autoritats sortiren de la Casa de la Vila acompanyats de la Banda de Música i dels gegants. La comitiva va recórrer diferents carrers fins arribar a l'avinguda Jaume II, on s'havien instal·lat els envelats que acollien la XXII Mostra Llucmajorera d'empreses i serveis que enguany comptava amb un total de 41 expositors.

Enguany, la Darrera Fira de Llucmajor es va caracteritzar especialment per una mostra de races autòctones de gran diversitat. L'ovella mallorquina, el ca me, el porc negre, el ca de bestiar, el ca rater, entre altres, es varen donar cita en aquesta edició que continua apostant per la promoció i la conservació de les races autòctones de Mallorca.

En aquest sentit, el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs, va explicar que la vila desitja recuperar la tradició més antiga de la Fira de Bestiar que un temps féu tan famós el municipi. Per aquest motiu, el Consistori ajuda totes les associacions que es dediquen a impulsar les races autòctones. El batle de Llucmajor, acompanyat del president del Govern, Francesc Antich; el conseller de Presidència, Antoni Garcias; el conseller d'Agricultura, Mateu Morro i altres autoritats locals recorregueren els diferents expositors de la Darrera Fira.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris