algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Una recollida de signatures contra Educació pogué ser manipulada

La Faib nega coacció sobre els presents en la «trobada popular festiva»

Amb el reclam d'una «trobada popular festiva» a s'Escorxador de Palma el 30 de maig passat, els grups Faib i Fepae (federacions d'APA i d'Associacions i Entitats Ciutadanes, respectivament) recolliren devers 300 signatures contra la gestió de l'actual Conselleria d'Educació. L'observació directa dels documents, que foren registrats l'endemà a l'Administració, mostra clarament que la major part de les firmes recollides pertanyen a la mateixa cal·ligrafia i no estan autoritzades per les rúbriques dels suposats signants.

A més, un testimoni en aquell acte afirma que els organitzadors demanaren els presents el nom sencer i el número del DNI sense informar que les dades anaven adreçades a legitimar un manifest signat per ambdues associacions. La filiació pogué ser exigida als veïns de Son Ferriol i de Sant Jordi per emprar un autobús "habilitat per la Faib, amb domicili a Son Ferriol" que els havia de traslladar fins a s'Escorxador.

Aquest extrem ha estat desmentit de manera fefaent per la secretària de la Faib, Pilar Riera, que coordinà aquell viatge. «No sé qui ha destapat aquest tema», digué, tot desafiant qualsevol persona que no signàs aquell document en dir: «Jo no l'he signat». Sobre la identitat cal·ligràfica evident, Riera digué trobar-la «raríssima», i afegí que «si qualcú va fer fulles de la seva banda, no ho sé». En tot cas, asseverà que «som la primera persona interessada a saber què passà i arribar fins al final».

El document considerava «la situació crítica en la qual es troba l'educació», la «inexistència d'una planificació estructurada, coordinada i consensuada amb tots els que formen la comunitat escolar», a més d'«una falta d'inversions i un pla d'actuacions», entre altres greuges.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris