algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La tradició dels quintos i els productes autòctons animen la Fira d'octubre

La Fireta Alternativa i l'Espai Algaida ofereixen varietat i qualitat al públic assistent

41358

Els quintos de 1981 feren molt de renou pels carrers, més comercials que mai.

T.O.

La Fira d'Algaida celebrada ahir oferí varietat i qualitat al nombrós públic assistent. No hi faltà la tradició dels quintos, amb la seva paradeta i el característic recorregut amb amenització de picarols pels carrers de la vila, a la recerca de joies i doblers. Per suposat, olives, bunyols, ceràmiques, plantes i eines per les ja imminents matances, també protagonitzaren la jornada festiva popular del poble del Pla.

La comitiva d'autoritats locals acompanyà els representants del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca. Encapçalà el passeig el president algaidí del Govern, Francesc Antich. La consellera de Sanitat, Aina Salom; el conseller de Presidència, Antoni Garcíes; el vicepresident del Consell, Miquel Nadal; la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Francina Armengol; i diversos directors generals més acudiren també a la primera Fira d'Algaida del segle XXI.

Les exposicions «Lligats amb Nueva Segovia. Història d'un agermanament», i de llums d'oli, fanals i planxes, foren molt visitades, d'igual manera que la mostra de fotografies «Els fruits en el temps», l'exhibició d'animals al carrer de sa Farinera, i mostra de carros i galeres davant la cooperativa.

Així mateix, varen destacar dos actes molt especials: l'Espai Algaida al carrer Antoni Maura i la Fireta Alternativa als voltants del Casal Pere Capellà. El primer mostrà l'empenta i creativitat de persones, col·lectius, entitats i empreses del municipi, mentre que l'altre divulgà iniciatives humanitàries, culturals i de protecció del medi ambient, amb productes alternatius, artesanals i per un consum responsable.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris