muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Desallotjat un edifici de la Vileta que patí un espectacular incendi

El foc, provocat per una fuita de gas, s'inicià quan els veïns dormien

41346

La gran dimensió de les flames provocà danys a la façana de l'edifici.

TERESA AYUGA.

El dia d'ahir va començar amb pànic per als veïns del número 1 del camí Mossèn Antoni Mateo, a la Vileta, que es despertaren amb l'olor de cremat que desprenia un espectacular incendi al primer pis. Davant de la situació, els veïns es veren obligats a evacuar l'edifici de forma immediata i així s'aconseguí que el sinistre finalitzàs sense cap ferit.

Segons un portaveu dels Bombers de Palma, la primera trucada d'alarma la reberen a les 7.20 del dematí. Un dels veïns de l'edifici els informava que sortien moltes flames del primer pis de l'edifici i immediatament dues unitats dels bombers, un autotanc i una autoescala, es desplaçaren fins a l'adreça facilitada. Minuts després, les trucades de veïns espantats foren un continu.

D'acord amb la mateixa font, el foc fou provocat per un mal funcionament de l'escalfador. «Una avaria de l'escalfador ha provocat que el gas sortís a pressió i actuàs com a esbufador, la qual cosa provocà que la flama fos molt més gran. Sortosament no hi hagué cap explosió», explicà. I afegí que «tot i l'espectacularitat de l'incendi, el foc només afectà el pati de llums del primer pis i la porta de la cuina, així com part de la façana exterior».

Quan els bombers arribaren a l'edifici sinistrat, gran part dels veïns ja s'havien despertat i els esperaven al carrer. «L'escala era plena de fum i la gent que obria la porta de casa per saber què passava havia de sortir ràpidament de l'edifici perquè no es podia respirar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris