algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Nerviosisme davant una possible reducció de personal a Majorica

Dins la propera setmana hi haurà reunions entre sindicats i comitè

El nerviosisme i la preocupació han arribat a les persones que treballen per Majorica, davant la crisi que pateix aquesta important empresa des de fa unes setmanes a causa d'un deute bancari de 5.000 milions de pessetes. Alguns treballadors de distints pobles de la comarca de Manacor que fan feina per l'empresa però no estan dins la plantilla del personal laboral han comentat a Diari de Balears que des de fa uns mesos han notat una important reducció de feina i que dins les darreres setmanes encara no han cobrat la feina realitzada.

El representant sindical comarcal d'UGT, Guillem Vadell, ha explicat que «des de l'empresa encara no ens han comunicat res en concret, el que sí puc dir és que, tenim prevista una reunió amb el comitè d'empresa dins la propera setmana, però per ara no puc dir res més».

Pel que fa a altres treballadors que estan dins de la plantilla laboral de l'empresa Perlas Majorica han comentat a aquest diari que «la gent està molt nerviosa perquè ha notat un descens en la producció de feina i ningú no veu el seu lloc segur, a més, el comitè d'empresa s'ha reunit en diverses ocasions però ningú de la direcció ens comunica res als empleats i això ens fa molt mala espina», assegura un dels treballadors.

El cap de Recursos Humans de Majorica, Antonio Barrionuevo, ha explicat a Diari de Balears que «en aquests moments no estan autoritzats a fer cap tipus de declaració sobre la situació laboral de l'empresa. L'únic que puc dir és que encara no hi ha res concret ni decidit. No obstant això, potser que dins la propera setmana es pugui arribar a una conclusió o es prengui una decisió més definida, però de moment no hi ha res més», apuntà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris