algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Emotiu record a les víctimes dels EUA en la festa de la Benemèrita

Catalina Cirer elogià la feina de la Guàrdia Civil durant l'acte

Les víctimes de l'atemptat terrorista contra els Estats Units varen rebre una menció especial durant la celebració del Pilar al quarter de la Guàrdia Civil a Palma. L'acte va tenir la presència de tots els estaments: polític, militar, judicial i religiós. Així, entre els nombrosos assistents destacà la presència de la Delegada del Govern, Catalina Cirer i del president del Govern balear, Francesc Antich, que es convertí en el primer president autonòmic que assisteix a la festa de la Hispanitat a la Comandància de Palma.

També hi acudiren el conseller d'Interior, Josep Maria Costa; el regidor de Circulació, José Manuel Sierra; el batle de Palma, Joan Fageda; el fiscal en cap del Tribunal Suprem de les Balears, Antonio de Vicente Tutor; el president del Parlament, Maximilià Morales; el comandant Jaume Barceló i el coronel en cap de la zona, Cristóbal Santandreu Ferrer, entre altres.

L'acte s'inicià amb una missa concelebrada pel bisbe Teodor Úbeda, que recordà les víctimes del terrorisme a Espanya i, en especial, les dels EUA. Seguidament, Santandreu féu una valoració de les operacions de la Guàrdia Civil el darrer any, recalcant els triomfs aconseguits en la seva lluita contra el narcotràfic i el crim organitzat, com també «la sensació de seguretat que té la gent en haver-se incrementat el nombre d'agents que treballen al carrer». En aquest mateix punt incidí Cirer, que agraí a la Benemèrita «que ens permetin gaudir de la pau». La Delegada del Govern coincidí amb el Coronel en cap a lamentar les baixes provocades pel terrorisme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris