muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

L'empresa que reforma ca les Ànimes ha ocupat sòl municipal

El batle ha demanat una revisió d'ofici de la llicència concedida

L'empresa que va comprar a l'Ajuntament part de l'antiga fàbrica tèxtil de ca les Ànimes per ferhi pisos de luxe podria haver envaït sòl públic amb la construcció d'una paret, segons va reconèixer ahir el propi batle. Socias assegurà que ja havia demanat una revisió d'ofici de la llicència d'obra davant la sospita que s'estiguin cometent irregularitats, però en cap moment l'Ajuntament ha investigat aquesta aparent ocupació d'espai públic.

L'empresa, de capital alemany, va adquirir part de l'edifici i de seguida inicià la construcció del seu interior, mentre que l'Ajuntament es reservà part dels espais exteriors i un segon edifici que destinà a aparcaments públics. L'Associació de comerciants del carrer de sa Lluna acondicià també part dels terrenys públics com a aparcament després d'arribar a un acord amb l'Ajuntament. Ara, usuaris de l'aparcament i veïnats han manifestat la seva estranyesa pel fet que l'empresa constructora estigui construint una paret dins l'espai públic de l'aparcament exterior, que és de titularitat municipal.

Les fonts consultades han assegurat que tot i que l'empresa té escripturat un dret de pas, pensen que això no els dona dret a tancar de paret una part de l'espai municipal que ha de continuar essent d'accés lliure i asseguren que, si més no, l'Ajuntament hauria de controlar la construcció d'aquesta paret per vigilar si, com sembla, s'està envaint un espai públic de forma encoberta. S'ha de dir que, segons ha pogut saber Diari de Balears l'empresa ja ha tengut conflicte amb alguns veïns per raons similars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris