algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Un grup de veïns de finques a fora vila, en contra de la serradora

Les instal·lacions es volen reubicar als afores del nucli urbà

Una desena de propietaris d'habitatges en sòl rústic de Selva han presentat al·legacions al Consell Insular contra la declaració d'interès general per a una serradora. Es preveu que les instal·lacions es traslladin des del carrer Rector Galmés, dins el nucli urbà, fins a uns terrenys ubicats devora la carretera de Lluc. Si la majoria de veïns del nucli urbà reivindiquen que la serradora es traslladi a foravila, també és cert que pels voltants de la nova ubicació prevista viuen una vintena de famílies.

L'Ajuntament es mostra favorable al trasllat de la serradora, encara que la decisió final està en mans del Consell, que haurà de decidir si els nous terrenys reuneixen els requisits per ser declarats d'interès general. Els nous afectats denuncien que les mesures de la finca, incloses en l'expedient, no són reals. Aquesta finca no ha estat segregada abans de l'any 1958 i, per tant, no és edificable. També diuen que el trasllat de la indústria representarà un perill per al trànsit a la carretera de Lluc, i que resulta discutible que es creïn 30 llocs de feina.

Per part de l'empresa, s'ha manifestat que a les finques limítrofes amb els terrenys no hi ha habitatges. A més, es diu que el projecte suposa la construcció de només l'1% del total del terreny i que es preveu tancar amb arbres la finca per evitar impactes visuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris