algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Allau de queixes a hotels veïns del Robinson Club pel renou de les obres

El batle diu que es poden executar el mes d'octubre

Un grup d'hotelers i propietaris d'apartaments de la zona costanera de cala Serena han denunciat que els clients dels seus establiments estan presentant «un munt» de reclamacions pels renous que ocasionen les màquines excavadores que executen les obres de reforma integral del Robinson Club.

«Em sembla ridícul que passin aquestes coses quan no es poden fer obres fins el mes que ve. Hi ha molta gent que se'n va», denuncià ahir Jaume Llompart, propietari i director dels apartaments Platja Ferrera. Aquest afegí que ell i els titulars d'altres complexos tenen la intenció de visitar el batle de Felanitx, Miquel Julià (UM), per demanar-li explicacions respecte aquest polèmic projecte.

El primer regidor reiterà que, segons l'ordenança municipal, a les àrees costaneres del terme «es poden fer obres des de l'1 d'octubre i no des de novembre».

Per la seva banda, el gerent del Robinson Club, Monti Galmés, explicà que des que el Robinson obrí les seves portes el 1973, s'han construït molts altres hotels i que «entenc les molèsties que provocam perquè tot el món ha fet obres en algun moment i jo també he hagut de pagar indemnitzacions en alguna ocasió». Els promotors inverteixen uns 5.500 milions en aquest pla. L'establiment passarà a acollir un total de 550 places.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris