nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Un matrimoni detingut i trenta quilos d'haixix intervinguts al port de Palma

La parella viatjava amb la seva filla de cinc anys per despistar la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha donat aquesta setmana un nou cop al narcotràfic amb la confiscació de 30 quilos d'haixix procedents de la Península. Concretament, el «correu» era un matrimoni jove, format per Manuel G.P., de 28 anys, i Ana B.S., de 21, els quals arribaren a Mallorca per via marítima des de Barcelona. Juntament amb els dos detinguts viatjava la seva filla, de només cinc anys, que havia estat duita pels seus pares amb l'objectiu de fer la impressió que venien a passar unes vacacions en família a la nostra illa i de despistar, així, els agents de la Benemèrita. No obstant això, l'actitud nerviosa dels dos detinguts a l'hora de passar el pertinent control de la Guàrdia Civil al port va fer sospitar els agents, que decidiren aturar el vehicle amb què viatjaven i escorcollar-lo a fons.

El resultat de la inspecció fou satisfactori, ja que els agents localitzaren un total de 120 pastilles d'èxtasi amagades en diferents llocs del Ford Focus que conduïa Manuel G.P. El pes total de la droga intervinguda és de 30 quilograms i es creu que s'havia de vendre en diferents llocs d'esbarjo de Mallorca. Els agents de la Benemèrita detingueren Manuel G.P. i Ana B.S. com a autors d'un presumpte delicte de tràfic de drogues i els traslladaren a la Comandància de Palma per realitzar els pertinents interrogatoris. Respecte de la filla d'ambdós, els padrins materns de la menor acudiren a recollir-la per fer-se'n càrrec.

Arran de la confiscació de la droga els agents obriren una investigació, ja que se sospitava que la missió del matrimoni només era dur la droga fins al port de Palma perquè la recollís un altre membre de la banda, el qual hauria d'haver fugit en veure que el seu «correu» no aconseguia esquivar el control. Una sospita que ahir ja s'havia convertit en un fet, ja que arran de les declaracions dels dos acusats s'aconseguí identificar l'home que els esperava al port per fer-se càrrec de la droga. En aquest sentit, s'espera que aquest darrer sospitós dels fets sigui detingut aviat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris