muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

La consellera «verda» es veurà ara afectada per la moratòria d'Antich

Rosselló manté que ha complert la legalitat per fer-se la casa

La consellera «verda» es veurà afectada per la moratòria aprovada pel Govern. La decisió de l'Ajuntament d'Alaró de no autoritzar a Margalida Rosselló i al seu espòs la construcció d'un habitatge de 225 metres quadrats en el municipi obligarà la consellera a presentar un nou projecte, i a esperar que el Consistori disposi de quotes per donar més llicències. Ara l'Ajuntament d'Alaró ja ha arribat al límit de 59 llicències que podia concedir durant el que queda d'any. Per aquest motiu, i sempre que Rosselló presenti un nou projecte els pròxims mesos, la consellera de Medi Ambient haurà d'esperar torn per accedir a una llicència de construcció a la localitat.

«Ens hem ajustat a la legalitat per construir la casa», declarà Rosselló a Diari de Balears en fer-se públic que l'Ajuntament no li havia concedit la llicència per edificar la seva casa. La consellera precisà que la llicència havia estat sol·licitada pel seu marit, Francisco Lillo, i recordà que al solar de la seva propietat hauria pogut construir molt més que els 225 metres prevists en el projecte. «El solar és en sòl urbà», insistí, molesta per la difusió dels seus problemes urbanístics.

El president del Grup Parlamentari Popular, José María González Ortea, felicità l'Ajuntament d'Alaró, governat pel PSM i pel PP, per haver fet complir la llei. «S'ha discutit molt que els ajuntaments no compleixen la disciplina urbanística, però en el cas d'Alaró ha quedat demostrat que això no és així», opinà, i a més mostrà la seva sorpresa davant del fet que els proteccionistes «vulguin edificar en una zona tan singular com Alaró».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris