muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Els marxaires del Club Med ja són a Palma i avui van cap al Govern

Reclamen al conseller Eberhard Grosske que desbloquegi el cas

S'ha arribat a la meta, però falta recollir el premi. El grup d'empleats del complex turístic Club Mediterranée de Portopetro (Santanyí) arribà ahir devers les quatre de l'horabaixa a Palma, va romandre a la seu del sindicat d'UGT, i avui al matí té previst reprendre la caminada fins a la Conselleria de Treball del Govern de les Illes Balears, escenari de la reunió que «hauria de desbloquejar el cas», segons els marxaires.

La representació dels 180 treballadors partí del Club despús-ahir a les vuit. Finalment, el grup de 50 quedà reduït a 30 components, per l'esgotament i l'aparició de bòfegues, entre altres causes físiques. «És molt dur», reconegueren els caminants. Les inclemències meteorològiques també hi feren acte de presència. En aquest sentit, la pluja banyà un tram del trajecte.

L'objectiu de l'expedició era el de reivindicar els drets laborals, i sol·licitar la mediació dels responsables de Treball i Turisme, i, fins i tot, del president del Govern, Francesc Antich. A dia d'avui, empresaris i propietaris de l'esmentat complex turístic encara no han arribat a un acord per a la renovació del contracte d'arrendament, que conclou el 30 d'octubre.

Per aquest motiu, la plantilla de personal se sent «completament desprotegida, enganada i abandonada a partir d'aquesta data». Segons informà Guillem Vadell, d'UGT, durant el recorregut reberen els ànims de moltíssimes persones. La nit de dilluns el grup dormí a la rotonda de Llucmajor, ahir dematí berenà a la benzineria de la carretera que condueix a l'autopista, i per aquestes transitades i perilloses vies arribaren a Palma. «Ens l'hem de jugar. No volem indemnitzacions, sinó que hi hagi una continuïtat laboral», coincideixen els afectats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris