algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El poble accedirà aquest mes a la titularitat de l'alberg de la Victòria

Les instal·lacions seran gestionades pel Govern durant 10 anys

El poble accedirà el pròxim 27 d'octubre a la titularitat de l'alberg i el campament de la Victòria de mans del Govern balear. Les instal·lacions s'integraran, no obstant això, en la XIB (Xarxa d'Instal·lacions de les Balears) i seran gestionades pel Govern durant un període de 10 anys per passar a fer part l'Ajuntament del consorci gestor, per la qual cosa els alcudiencs obtindran beneficis i descomptes a l'hora de gaudir de les instal·lacions.

Serà el Govern qui assumeixi el cost de manteniment i la reforma de l'alberg i campament, molt deteriorats, i que podria arribar a 70 milions de pessetes. Es dóna pas, d'aquesta manera, a una reivindicació històrica del poble d'Alcúdia, que va perdre la titularitat de les instal·lacions durant la dictadura franquista i mai no tornà a accedir-hi.

El passat dia 13 de setembre, per decret del conseller de Presidència, Antoni Garcías, el Govern va resoldre revertir a l'Ajuntament, mitjançant la firma d'escriptura pública, la titularitat de l'alberg de la muntanya de la Victòria, de 7.000 m2, i del campament juvenil, que ocupa 20.000 m2 a la mateixa zona.

Falta firmar l'escriptura pública, que serà rubricada davant notari el dissabte dia 27 d'octubre, al recinte de l'alberg de la Victòria per la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, i pel batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer. Aquest dia, en què es procedirà a la signatura, se celebrarà una jornada de portes obertes perquè tots els habitants de la localitat puguin fruir de les instal·lacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris