muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Medi Ambient enderrocarà part de l'edifici de la Llotja de Portocristo

L'Ajuntament i els veïns exigien l'esbucament de l'excés de volum de l'immoble

El fort impacte visual del nou edifici de la Llotja de peix de Portocristo, motiu de polèmica des de fa mesos, se solucionarà enderrocant part de l'immoble que s'erigeix davant el moll de la zona costanera. D'aquesta manera, la Conselleria de Medi Ambient ha decidit posar fil a l'agulla i atendre les peticions de l'Ajuntament de Manacor i dels veïns, els quals exigien l'enderrocament el primer pis de la Llotja.

Ara, Medi Ambient ha elaborat un nou projecte que passa per deixar la planta baixa tal i com havia estat concebuda inicialment, però eliminar l'excés de volum del pis superior. Per aquest motiu, des de la Conselleria s'ha informat que «la part superior passarà a ser terrassa i una desena part d'aquesta superfície, s'emprarà com a bar i quiosc».

Amb aquesta nova solució, Medi Ambient resol el tema de l'impacte visual de l'edifici ja que la primera planta restarà pràcticament descoberta. Cal recordar que la part polèmica de l'edifici de la Llotja era precisament aquest pis que segons els plànols inicials, havia d'allotjar l'habitatge del zelador del port. La Conselleria no ha contemplat la possibilitat d'instal·lar-la a un altre espai i deixar-la dins el mateix edifici.

La planta baixa tindrà una oficina, uns magatzems, un local comercial, una zona de banys públics i una cuina que donarà servei al bar de la planta superior. Tot plegat, un edifici adaptat a les noves necessitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris