muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Munar demanarà a Matas compri l'espai de s'Algar a Portocolom

Els actuals propietaris de l'Anei estarien disposats a vendre'l per uns 400 milions de pessetes

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, demanarà al ministre Jaume Matas que el Ministeri de Medi Ambient compri l'emblemàtica Anei de s'Algar. Mentrestant, l'Ajuntament de Felanitx realitza gestions per aconseguir que la zona protegida de Portocolom sigui de propietat pública.

Ahir, el batle de la localitat, Miquel Julià (UM) va mantenir una entrevista amb la presidenta del CIM per tractar, entre altres temes, l'adquisició d'aquesta àrea natural per part de l'administració pública. El resultat de l'encontre fou positiu ja que Munar es va comprometre a sol·licitar a Matas que el seu Ministeri adquireixi s'Algar.

L'equip de govern (UM, PSOE i PSM) del Consistori local ha mantingut diverses reunions amb els propietaris de la finca per comprar s'Algar, que malgrat tot no prosperaren per les elevades pretensions econòmiques dels actuals propietaris de la finca, els quals havien valorat l'Anei en uns 400 milions de pessetes. A més, el pacte va sol·licitar al Govern de les Illes que compràs s'Algar per la «sensibilitat que ha mostrat l'Administració en protegir les àrees naturals d'arreu de les Illes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris