algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els Independents desvetllen una greu crisi dins l'equip de govern

Un comunicat adverteix que el pacte amb el PSOE corre perill

Els Independents de Marratxí (IDMA) han fet públic un comunicat pel qual es pot obrir una important crisi amb els seus socis de govern del PSOE. El secretari general dels independents, Josep Maria Casasnovas, diu que el grup considera que rep «reiterades mostres de manca de comunicació, confiança i en alguns casos de desdeny» per part dels socialistes.

Els Independents anuncien que no estan disposats «a suportar aquest estat de les coses», lamentant una situació de la qual asseguren que durant els 10 anys anteriors, en què han governat l'Ajuntament, no s'havia produït mai. Segons IDMA, «el pacte de govern és en perill» i anuncien que si les coses no tornen a la normalitat poden arribar a reconsiderar el seu pacte amb el partit socialista.

Després de constatar amb la directiva d'IDMA s'ha declinat realitzar qualsevol declaració que sortís del contingut del comunitat fins que hagi tingut lloc la junta del Comitè executiu prevista per al cap de setmana per tractar aquest problema amb profunditat. Tot i que no s'ha fet pública cap fissura important les darreres setmanes ja es notava un cert malestar entre els dos partits de l'equip de govern. De fet, els Independents no havien assistit a alguns actes públics municipals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris