algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El regidor París dimiteix per desavinences en el seu grup

El nacionalista Alorda també deixa el seu càrrec

El regidor socialista Andreu París es va acomiadar ahir del Consistori posant de manifest l'existència de desavinences dins del seu grup. París, que va renunciar al seu càrrec en el darrer ple municipal celebrat ahir, va explicar que una de les raons de la seva dimissió es deu a la «desavinença que és públic i notori que existeix en el nostre grup». Després de 16 anys ocupant el càrrec de regidor a l'Ajuntament, París raonà que ha arribat el moment de dir que «ja està bé». Les raons esgrimides pel fins ara regidor per deixar el càrrec varen ser «l'edat, perquè com ja sabeu ja no som un al·lot i necessit repòs i despreocupar-me de les coses» i «qüestions familiars, ja que ens hem mudat a Campanet, la qual cosa em dificulta desplaçar-me als molts actes que, afortunadament, se celebren a Inca de nit».

També reiterà les diferències posades de manifest dins de l'agrupació local del PSOE, sobre les quals va dir que «a vegades són banals i a vegades es magnifiquen». París, que tanca la llista de dimissionaris del PSOE encetada per Francina Armengol aquesta legislatura, va ser acomiadat pels presents amb un càlid aplaudiment. D'altra banda, en el mateix ple féu efectiva la seva dimissió el regidor del PSM, Antoni Alorda.

Alorda, que combinava fins ahir el càrrec de regidor a Inca amb el de conseller de Funció Pública al Consell Insular, exposà que abandona el càrrec, però que continuarà fent feina per a la ciutat com a secretari local del PSM. Antoni Rodríguez (PSM) i Virgilio Moreno (PSOE) seran els relleus dels ara dimitits. D'altra banda, es va aprovar, amb els únics vots del PP i amb fortes crítiques de l'oposició, que l'Ajuntament abandoni la Federació de Municipis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris