muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cort tanca un bar de la Platja de Palma per posar música a mitjanit

La sanció és per set dies i contempla la suspensió total d'activitat

El batle de Palma, Joan Fageda, signà ahir el decret de tancament durant set dies i com a mesura cautelar de l'establiment situat en el número 54 de la carretera de l'Arenal i que respon al nom comercial de Schwarzbrenner, propietat de Benigno Piñeiro Folgar. L'establiment incomplia de manera reiterada l'ordenança en matèria de renous que obliga a la paralització de l'activitat musical en espais oberts o descoberts a partir de les dotze de la nit, tal com es desprèn de les actes dels policies de Palma. Aquest tancament també obliga els propieteris de l'establiment a tenir la corresponent llicència d'activitat per poder continuar explotant el seu negoci.

Hi ha la circumstància que aquest establiment havia estat avisat nombroses vegades per part dels tècnics municipals, en concret els dies 25 i 31 d'agost i el 19 de juliol de 1998. En aquest cas, el decret de Fageda obliga al tancament total de l'establiment i no tan sols a la clausura dels equipaments musicals, per la qual cosa es pot considerar que la sanció referma la intenció de Cort de fer complir estrictament l'ordenança de renous a la Platja de Palma.

Així mateix, el punt quart del decret de la batlia va servir per «assabentar Benigno Piñeiro Folgar, com a titular de l'activitat, en el cas que es continuï cometent la infracció, de l'increment de la duració de la suspensió temporal de l'activitat segons el criteri que va establir la tinent de batle de l'àrea de Medi Ambient i Salut en data del dia 1 de març de 2001, consistent en la suspensió temporal de tota l'activitat desenvolupada durant un termini total de deu dies».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris