lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Govern i batles reclamen més subvencions a Madrid per al tren

El batle de Son Servera, Antoni Oliver, en qualitat d'amfitrió de la «Marxa pel Tren de Llevant 2001», entregà un document al conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, sobre les andanes de l'estació de Palma indicant que la reivindicació del tren per a la seva comarca «no és només una il·lusió sinó una necessitat quan les carreteres són tan perilloses». En aquest sentit, el batle serverí assenyalà que el lema de la marxa del proper diumenge és «Madrid, volem tren... i més inversions en transport públic i carreteres».

El tren que arribava fins Artà va ser desmantellat el 1977. Avui, el Govern vol recuperar i perllongar les vies fins a Cala Rajada. Les obres del tram Inca-Manacor començaran el proper any. El titular d'Obres Públiques va subscriure la petició de la comitiva integrada pels batles d'Artà, Capdepera, Sineu, Son Servera i Vilafranca.

Quetglas qualificà de «ridícul» que el Govern central només destini a Balears 18 milions de pessetes quan a Espanya inverteix 4'7 bilions. La marxa protren sortirà de Cala Rajada (9.00 hores) via Capdepera i Artà per arribar a Son Servera a les 14.30 hores. La ruta des de Manacor arrencarà a les 8.30 hores i prosseguirà per Sant Llorenç i Son Carrió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris