nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Els crítics socialistes culpen la Federació del PSOE de la crisi local

Qüestionen si l'expulsió de Pedro González s'ajusta a la legalitat

Els militants més crítics del PSOE d'Alcúdia culpen la Federació Socialista de Mallorca de la crisi que viu la seva agrupació local. «Encara que els problemes de l'agrupació han estat denunciats per membres de l'actual equip de govern i també per membres de l'anterior executiva, tenint com a màxim culpable, Antoni Alemany, i més recentment, Mercedes Buendia, s'han fet el sord a les denúncies i ni tan sols s'han contestat per escrit», expliquen.

Les veus crítiques del PSOE, que varen proposar una moció de censura contra la secretària general, Mercedes Buendia, diuen que hi ha hagut per part de la Federació Socialista un «abús de poder i menyspreu dels drets dels afiliats» i denuncien «la tramitació de l'expedient d'expulsió del regidor Pedro González».

Els dissidents expliquen que el 5 de març la FSM a través de Carlos Aguilar, es va reunir amb el grup municipal per tractar la presumpta infracció urbanística de González. «Aguilar ens confirmà que González havia acceptat les seves responsabilitats i estava disposat a lliurar la seva acta de regidor però després contactàrem amb ell i ho va negar rotundament», varen comentar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris