muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

«L'Ajuntament ha encobert el Club Robinson i no deixaran ni un pi»

Els veïns de Cala Serena critiquen l'ampliació del complex turístic

El projecte d'ampliació del Robinson Club de Cala Serena, de Felanitx, no ha estat ben rebut entre el veïnatge del nucli costaner. El president de l'Associació de veïns, Carles Rosselló, ha criticat l'Ajuntament perquè «ha encobert els promotors, s'hauria d'haver posat en contacte amb els veïns per explicar l'actuació; no ho féu i ara ja no queda ni un pi. No només han actuat d'amagat nostre, sinó de tots els felanitxers, ja que es tracta d'una de les inversions més importants que s'han fet aquí».

Així mateix, Rosselló justificà la denúncia dient que «el passat 30 de juliol demanà al batle si hi havia algun projecte redactat en relació al Robinson i em contestaren que no. Just dos mesos després comencen les obres». Fins i tot, els veïns han acudit a la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears per expressar el seu rebuig a aquesta polèmica reforma integral, pressupostada en prop de 5.500 milions de pessetes. La Conselleria, de la seva banda, informà que «en principi, l'esmentat pla té els permisos en regla. Sols falta saber si la modificació del Pla Parcial de Felanitx passà per la Comissió Balear de Medi Ambient».

D'altra banda, el GOB es va pronunciar despúsahir respecte aquest projecte. Els ecologistes han remès una denúncia davant la Sala perquè considera que les obres afecten negativament l'entorn i podien presumptament incomplir la Llei de sòl rústic, la Llei de disciplina urbanística i la LEN». En aquest sentit, també advertiren que «per a l'execució d'aquestes obres, l'empresa promotora està talant pins i fent diversos moviments de terra, en una zona classificada com a sòl rústic i en part com a Àrea Natural d'Especial Interès (ANEI)».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris