nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Treballadors socials substitueixen els dotze objectors de la Creu Roja

L'organisme ha deixat de col·laborar amb la Sala

Des d'ahir, dos assistents de la llar contractats per l'Ajuntament de Manacor són els que substitueixen la tasca que ha realitzat durant 10 anys la Creu Roja, que tenia destinats un total de 12 objectors a més d'un reforç de voluntaris, per dur a terme l'assistència domiciliària i el repartiment de menjar en el municipi de Manacor.

El diumenge, per manca d'un acord econòmic, va acabar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Manacor i la Creu Roja que realitzava l'ajuda a domicili bàsica i complementària, que consisteix a ajudar a aixecar i colgar les persones molt grans o amb impediments físics. El col·lectiu humanitari també duia a terme el repartiment de menjar a domicili. Jaume Perelló, president de la Creu Roja de Manacor, ha explicat que «els nostres serveis anaven destinats a unes 40 persones que estaven repartides entre Manacor, Portocristo, Cales de Mallorca i zones rústiques».

D'altra banda, Margalida Mayol, funcionària de Benestar social, diu que «amb els dos auxiliars de la llar, el servei millorarà perquè serà més rendible, més àgil, més controla i tindrà una major mobilitat. El seu horari és de 8 a 15 hores de dilluns a divendres i de 13 a 15 hores fan el repartiment de menjar. Amb la teleassistència els dos auxiliars poden ajudar 70 persones».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris