algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Dura crítica del PP a Morro després que aquest refermàs la seva dimissió

El ja exbatle de la vila assegurà que l'equip de Govern és excel·lent

T. GARCIES. Santa Maria.
Mateu Morro formalitzà anit passada la seva dimissió al capdavant del Consistori de Santa Maria del Camí i el PP, a l'oposició, aprofità l'ocasió per dubtar que es tracti d'una «sortida definitiva» i realitzar una duríssima crítica contra aquesta decisió. En el seu discurs d'acomiadament, el ja exprimer regidor va admetre que «ser batle aquests onze anys ha estat la major responsabilitat» que ha tingut i assegurà que deixa el càrrec «en bones mans» a «un excel·lent equip de govern». Satisfet per la tasca realitzada, Morro va dir tenir l'esperança que el «canvi sigui positiu per al poble».

Morro recordà que el 1992 i 1996 deixà el Parlament i el Consell per dedicar-se plenament a la batlia, però assenyalà que la importància del sector de la ramaderia i agricultura a les Balears, amb ell al capdavant de la Conselleria, li impedeixen una tercera dimissió, d'aquí que hagi optat per deixar la presidència de l'entitat municipal.

El portaveu del PP, Antoni Canyelles, l'acusà de «decebre i enganar el poble» amb aquesta dimissió. El líder popular criticà que Morro «sempre hagi posat en primer lloc els seus interessos personals o els del seu partit (PSM) als del poble» i finalment assegurà que si continua com a regidor «és perquè vol continuar controlant l'Ajuntament».

El regidor d'UM, Biel Mesquida, respectà la decisió de Morro i votà a favor d'acceptar la renúncia. La dimissió del batle i la pròxima elecció com a batlessa de Rosa Vich es tractarà en el ple que es farà segurament aquest dijous. Vich continuarà amb la seva tasca a Participació Ciutadana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris