algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Els habitants del municipi ja tenen un centre de salut en condicions

El president Francesc Antich no pogué assistir a l'acte d'inauguració

Una inversió de prop de 25 milions de pessetes ha estat necessària per dotar el municipi de Santa Eugènia d'un centre de salut en condicions, ja que fins ara les infraestructures eren totalment deficitàries. Així, ahir s'inaugurà l'ampliació del centre de salut, amb la presència del batle del municipi, Mateu Crespí (PSM), la consellera de Sanitat, Aina Salom, i el director d'Atenció Primària, Josep Corcoll.

El president Francesc Antich no pogué assistir a l'acte, encara que hi estava prevista la seva presència, perquè es trobava reunit amb els transportistes de Mallorca. Després dels agraïments del batle a la Conselleria i a l'Associació de la Tercera Edat de Santa Eugènia, tots els assistents pogueren conèixer de prop les noves instal·lacions del centre.

No obstant això, Mateu Crespí aprofità per fer una reivindicació a l'Insalud. El batle explicà que Santa Eugènia és un poble que té un creixement anual de població del 10 per cent. Per això, encara que ara tenguin un bon edifici «no basten els serveis que s'hi ofereixen. Es necessita un pediatre i més hores de metge», reclamà Crespí.

La consellera Aina Salom explicà que s'ha fet «una aposta pressupostària important per solucionar el problema que patia l'edifici de centre de salut». Durant l'acte, la consellera de Sanitat posà en relleu l'èxit que han tingut els PAC mòbils en els pobles on funciona aquest servei. Així assenyalà que havia rebut felicitacions des de Consell pel bon servei que d'aquests vehicles. Les obres de reforma, ampliació i equipament del centre sanitari han suposat un total de 23.763.772 pessetes. La superfície reformada és de 77'4 m2, mentre que la superfície ampliada suma 43'6 m2.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris