nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El PSM critica «falta de control» sobre l'ocupació de la via pública

Denuncien la «permissivitat existent front a determinades constructores»

L'agrupació del PSM d'Inca denuncia la permissivitat existent entorn a l'ocupació de la via pública que duen a terme determinades empreses constructores privades que treballen en obres a la ciutat. Els nacionalistes critiquen a l'equip de Govern popular el fet que no s'actuï per tal d'evitar que l'execució de determinades obres privades suposis perjudicis pels ciutadans i veïns de les zones a on es duen a terme.

En aquest sentit, els nacionalistes citen exemples de carrers en mal estat a causa d'obres privades com el carrer del pintor Miquel Àngel, «a on l'empresa constructora, que està fent obres a un edifici, ha ocupat amb material d'obra tota la voravia i bona part de la calçada», assenyalà el secretari de l'organització nacionalista d'Inca, Antoni Rodríguez.

Segons Rodríguez, «aquest fet deixa, en algunes ocasions, el carrer totalment impracticable i obliga els vianants i veïns de la zona a circular per enmig de la via, extremant la precaució». Segons els del PSM, «a part del caos existent als carrers d'Inca on s'estan duent a terme les obres del pla Mirall, sense que gairebé es controli ni es vetlli per la seguretat dels ciutadans i vianants, també es registra un caos a algunes de les vies a on es duen a terme obres privades».

Així, els nacionalistes demanen que l'equip de govern (PP) vigili i exerceixi un control sobre totes aquestes obres per tal de garantir la seguretat ciutadana i evitar al màxim que els veïns d'una zona a on es duen a terme obres privades en surtin perjudicats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris