cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
23°

Política Lingüística presentarà el pla de xoc als consells dimecres

El contingut del projecte governamental per a la promoció de l'ús del català "el conegut pla de xoc exigit per l'Obra Cultural Balear" serà presentat als responsables dels consells insulars el pròxim dimecres, segons ha anunciat el president Francesc Antich.

El pla de xoc fou anunciat a començaments del maig passat pel president de l'Executiu com a objectiu de compliment immediat "de fet, va posar com a termini de presentació quinze dies que finalment han estat dos mesos", per al seu debat amb la societat civil.

Segons ha pogut saber Diari de Balears, les principals línies establertes pel projecte suposen la intervenció a localitats turístiques, població immigrant, comerç, lleure, administracions de les Balears, jovent i mitjans de comunicació.

La normalització real de les administracions públiques serà, en conseqüència el principal punt de debat amb els consells insulars com a corporacions supramunicipals: fins a final de la legislatura, el Govern preveu invertir un total de 190 milions de pessetes per garantir que la retolació, les comunicacions i l'atenció al públic en ajuntaments i consells es faci en llengua catalana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris