cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Un nin estranger de dos anys mor després de negar-se a una piscina privada de Llucmajor

Lian, un infant estranger de dos anys, va morir ahir a primera hora de l'horabaixa després d'haver-se negat en una piscina privada de Llucmajor el passat divendres. El nin va caure a la piscina d'una finca ubicada prop de la carretera de S'Aranjassa sense que els adults que hi havia es temessin de l'accident fins una estona després. En adonar-se després que el petit estava dins l'aigua i no aconseguia sortir a la superfície, un dels adults es llançà a la piscina i el va rescatar.

Una unitat del 061 es va desplaçar immediatament al lloc del sinistre i els agents sanitaris practicaren al nin maniobres de reanimació, aconseguint finalment que aquest reaccionàs. No obstant això, l'estat del petit de només dos anys era molt greu perquè havia estat massa temps dins l'aigua.

La Guàrdia Civil i la Policia de Llucmajor varen muntar un dispositiu «d'alerta verda» per tal de facilitar i agilitzar el trasllat del nin fins a l'hospital de Son Dureta, on va quedar ingressat. Tots i els esforços dels sanitaris l'estat de la víctima va anar empitjorant i els metges no donaven cap mostra d'optimisme. Finalment el nin va morir ahir a les dues de l'horabaixa, essent comunicada al jutjat de guàrdia de Palma, que va ordenar el trasllat del cadàver a l'Institut anatòmic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris