bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Les torres d'alta tensió des Llombards seran retirades i els cables, soterrats

Les obres per eliminar-ne l'impacte ambiental tindran un cost de 10 milions

Les cinc torres d'alta tensió que es troben al llarg del nucli de població des Llombards, que es troba al terme municipal de Santanyí, seran retirades amb l'objectiu d'eliminar els elements que més danyen l'entorn mediambiental.

Actualment s'estan duent a terme les obres de soterrament de cables i el pressupost del projecte puja a 10 milions de pessetes. El batle de Santanyí, Miquel Vidal (PP), manifestà que «hem pensat dur a terme aquesta iniciativa al nucli des Llombards perquè es tracta d'una de les poblacions que disposa de més serveis en el terme municipal després de Santanyí, i el fet d'eliminar les torres d'alta tensió i d'adecentar aquest nucli soterrant els cables d'electricitat contribuirà a millorar la qualitat de vida dels habitants des Llombards».

Aprofitant les obres de soterrament de cables d'alta tensió, també es disposaran les conduccions de baixa tensió per no haver de tornar a aixecar l'asfalt quan els propietaris dels habitatges es vulguin connectar a la xarxa. Així mateix, aquestes obres serviran per instal·lar els conductes de telefònica quan així sigui necessari. La inversió que s'ha destinat al projecte prové del superàvit del pressupost del 2000. «El projecte serà finançat al cent per cent per l'Ajuntament, i els veïns no hauran de pagar contribucions especials per poder tenir una major qualitat de vida», apuntà Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris