algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El foc de Son Castelló provoca danys milionaris

Trenta-sis bombers intervingueren durant tota la nit

Quatre naus industrials destrossades i altres sis d'afectades és el balanç de l'incendi que s'originà diumenge horabaixa en els vials Son Rigo i Sant Josep del polígon de Son Castelló i en el qual intervingueren 36 bombers de Palma durant tota la nit. De moment es desconeixen les causes del foc, que seran investigades per la Policia en el decurs dels pròxims dies. Uns trenta empleats s'han quedat de moment sense feina i estan a l'espera de qualque solució.

L'incendi, que va ser descobert per uns vianants devers les 22.30 del diumenge vespre, no provocà desgràcies personals però els danys materials han estat milionaris. Segons una primera apreciació, els Bombers estimen que la superfície destruïda podria fregar els 800 metres quadrats, als quals cal afegir altres 1.000 metres corresponents a les naus (fum, escletxes...).

La Policia Local, a l'informe que ha elaborat, destaca que les empreses afectades han estat: Serma Balear, Silverlux, Energema, Decofer, GMC, UPS, Tallers Juveu, Jube, Novonautica Mallorca i Valens. Poc després que es detectàs l'incendi, el 092 es posà en contacte amb els responsables de les naus afectades, que es traslladaren fins al lloc dels fets.

En tenir coneixement del foc, una unitat del Cos de Bombers de Palma es dirigí cap a la nau de la qual sortien les flames. Els efectius comprovaren que era la fusteria anomenada «Serma Balear» i que les flames eren importants, fet pel qual sol·licitaren la presència de més unitats.

Entre les dues i les vuit del matí, 10 efectius i quatre unitats extingiren les restes de foc. A partir d'aleshores començaren les tasques de desescombrament. La manca de compartimentació de les naus a nivell de coberta i el llarg temps transcorregut entre l'inici del sinistre i la seva detecció explicarien que les flames arribassin a adquirir una gran magnitud, segons els Bombers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris