algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El PSIB crida els ajuntaments a empadronar immigrants il·legals

El consell polític prioritza Palma i obtenir vots de les abstencions

El consell polític de la Federació Socialista de Mallorca (PSIB-PSOE) va aprovar ahir una resolució en la qual insta a tots els municipis de Mallorca, tant els governats per aquest partit i el pacte de progrés, com els que no ho són, que empadronin els immigrants il·legals en contra de les peticions del secretari d'Estat d'Immigració, Enrique Fernández-Miranda, que fa uns dies va demanar el contrari: que els immigrants il·legals no siguin empadronats perquè no es beneficiïn de l'assistència sanitària gratuïta i altres avantatges.

Fins ara els socialistes balears no s'havien manifestat a favor, per escrit, d'empadronar residents il·legals tot i que ho havia fet la Conselleria de Benestar Social del Govern balear, presidida per Fernada Caro, d'Esquerra Unida. La decisió fou comunicada per la secretària general dels socialistes de Mallorca, Francina Armengol, qui també revelà una altra resolució aprovada «per cridar institucions, treballadors i empresaris a ser responsables per intentar que es resolgui el problema de la sinistralitat laboral».

Pel que fa a objectius polítics, Armengol espera que el PSIB-PSOE sigui «la força de progrés vertebradora a Mallorca, amb presència física a tots els municipis, formant gent per dirigir òrgans de govern». Segons la cap dels Socialistes de Mallorca, «són prioritàries les localitats de més de 20.000 habitants, on encara no tenim els candidats elegits, però sí un pla estratègic. Donarem un impuls a la campanya de Palma, que és una prioritat pel PSOE estatal». Armengol afegí que els socialistes de Mallorca pensen «guanyar vots de l'abstenció».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris