nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Espinosa: «CCOO ha manipulat les dones de neteja de l'Hospital»

L'empresa Libera es mostra molt sorpresa per l'anunci de vaga

El cap de l'administració de la delegació sud-est de l'empresa que se'n cuida de les tasques de neteja de l'Hospital de Manacor, Enrique Espinosa, ha manifestat sobre l'amenaça de les treballadores de la neteja de no realitzar els treball de risc si no cobren un plus que «les treballadores se senten totalment manipulades pel coordinador comarcal de Comissions Obreres (CCOO), José López».

Així mateix, Espinosa ha explicat que «hem quedat totalment sorpresos de les declaracions fetes per López, ja que no teníem cap tipus de notícia sobre una possible vaga dels nostres treballadors. Més encara, si dimarts les dones de la neteja fan vaga, serà per la pressió de López». En referència a la realització de tasques de risc per part de les treballadores, Espinosa ha manifestat que «és fals que toquin matèria orgànica». El cap de Lireba també ha desmentit que les treballadores desfacin els llits bruts de sang, ja que abans de netejar els llençols, les auxiliars ja els han retirat».

Enrique Espinosa ha volgut afegir també que l'empresa Lireba «compleix tot el mapa de riscs laborals i les treballadores no manipulen res que no estigui reglamentat». Espinosa ha conclòs dient que «l'únic que tenim és un document que diu que es pagarà un plus a totes aquelles persones que facin els llits». Des de la gerència de l'Hospital s'ha informat que «Lireba ens ha assegurat que compleix amb tots els requisits de risc laboral, en referència als possibles perills als quals estan exposades les treballadores de la neteja quan netegen els quiròfans o la sala d'autòpsies.

Sobre les amenaces de les treballadores, des de la fundació s'ha explicat que «es tracta d'un problema intern entre les treballadores i l'empresa, nosaltres demanam que no hi hagi conflictes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris