algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Escola Es Pont i l'Ajuntament estudien tres solucions per ampliar el pati del centre

Els tècnics de Manteniment de l'Ajuntament de Palma estudiaran els propers deu dies les tres propostes que ha realitzat la direcció del col·legi Es Pont i la seva Associació de Mares i Pares d'Alumnes per tal de trobar una solució negociada a l'ampliació del pati de l'escola. Així es va acordar ahir en la reunió que es va mantenir a l'escola Es Pont amb el tinent de batle, José María Rodríguez, al qual va esperar una gernació que reclamava l'ampliació del pati.

La primera proposta és que es recuperi tot el que està catalogat com a espai per a ús docent per ampliar el pati. La segona passa per emprar una franja de terreny que queda entre el pati actual de l'escola i la plaça pública i créixer a l'esquerra del centre. La tercera de les propostes passa per l'ampliació en els terrenys lliures que queden a l'esquerra del centre en la seva totalitat.

La directora del centre, Magdalena Ferrer, va explicar a Diari de Balears que la primera de les opcions és la que més agrada al centre, ja que permet el creixement natural del pati. La segona opció podria arribar a ser assumida per part del centre, per tal d'arribar a una solució consensuada entre els veïns i les necessitats de creixement reals del centre escolar, mentre que de cap de les maneres no es vol acceptar la tercera opció. «La configuració dels terrenys no ens permetria créixer tal com volem, l'espai quedaria mal aprofitat».

Fonts de Manteniment varen explicar que els tècnics estudiaran totes les propostes que es posaren ahir sobre la taula, però també es va recordar que el projecte va tenir el suport del moviment veïnal una vegada que es va proposar en el decurs de l'any 1994, quan es presentava el pla Mirall per a les diferents barriades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris