nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Els horaris de la Llonja s'aproven amb l'oposició frontal dels veïns

Fageda adverteix que serà implacable amb els establiments

L'Ajuntament de Palma aprovà ahir els nous horaris de la Llonja, malgrat les dures acusacions que es varen intercanviar Feli Marcos, vocal de Medi Ambient de l'Associació de Veïns del Puig de Sant Pere, i el batle, Joan Fageda. Marcos va assegurar que «resulta molt curiós que el misser que defensa els empresaris anàs a les seves llistes» i que «el que vostè està fent és una barbàrie. Nosaltres no estam interessats a descansar, és el nostre dret».

Fageda va declarar que «si vostè té qualque problema o qualque acusació a fer-me sobre la possibilitat d'estar cometent qualque irregularitat, allò que ha de fer és anar al jutjat, que per això hi són, a denunciar-me. Si no ho fa menteix i s'acusa a si mateixa. Li prec que digui les coses clares com feim tots. Fins ara hem guanyat totes les sentències. Vostès volen que jo obligui a tancar els bars a les dotze de la nit i el que fa és demanar impossibles. Però no digui que no feim res, perquè avançam el tancament total dels bars tres hores entre setmana i una hora els caps de setmana».

Per la seva banda, el misser dels empresaris de la Llonja, Ramon Pita da Veiga, va explicar que «valoram l'esforç de la corporació perquè està obrint una porta a l'esperança. Estàvem a tocar del precipici, però ara hi ha oportunitats per salvar-nos». Fageda va assegurar als empresaris que «serem implacables amb vostès si incompleixen aquesta normativa. Han de tenir per cert que si veim un sol local obert fora de temps els perseguirem fins a tancar-lo».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris