muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La Policia intervé xalets valorats en mil milions a un clan de Son Banya

S'han bloquejat 9 comptes corrents a nom dels implicats

El Grup de Delinqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia de Palma ha intervingut propietats d'un clan de narcotraficants de Son Banya i ha bloquejat nou comptes corrents. La Policia calcula que el valor de les propietats supera els mil milions de pessetes. Aquestes intervencions han estat autoritzades pel magistrat d'un jutjat d'instrucció de Palma i se n'ha informat responsables d'Hisenda.

El clan investigat és el de «la Paca», que funciona des de fa anys en la venda de substàncies estupefaents tant a l'interior del poblat com per altres indrets. Aquesta dona ha aconseguit una gran fortuna amb el tràfic de drogues i molts familiars treballen per a ella. La investigació la inicià el Grup de Delinqüència Econòmica fa un any. El que pretén la Policia és demostrar que tots els béns intervinguts s'han adquirit amb el blanqueig de doblers procedents del narcotràfic.

La Policia implica en el cas desenes de persones, tant familiars directes com indirectes de «la Paca», que té fixada la seva residència en el poblat. A part dels xalets i dels immobles intervinguts, els investigadors han aconseguit localitzar nou comptes corrents en diverses entitats bancàries. Els beneficiaris d'aquests comptes són persones que integren el clan. De moment es desconeixen les quantitats que hi pot haver als comptes, que han quedat bloquejats per ordre judicial. En els pròxims dies seran desxifrats i se sospita que hi pot haver milions.

La investigació policíaca continua endavant, fet pel qual no es descarta que pròximament apareguin més propietats immobiliàries. També, a part de l'esmentat clan gitano, és possible que la Policia hagi intervingut béns a nom de persones que integren un segon clan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris