algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Ajuntament troba una casa de lloguer per a sis dels emigrants desallotjats

Els magribins varen pasar la nit d'ahir a la residència del CIM al Secar de la Real

Sis dels dotze immigrants magribins desallotjats de la seva casa podran accedir a una nova llar a sa Pobla. L'Ajuntament després d'intenses gestions va aconseguir arribar a un acord amb el propietari d'una casa buida per tal que aquest els la llogàs.

El batle, Jaume Font, explicà que el nou habitatge presenta un bon estat de conservació que disposa de totes les comoditats necessàries per viure-hi dignament. Això sí, el propietari posà com a condició que només hi podien residir un màxim de sis persones. Mentre es produeix el trasllat, la situació del grup de magribins va millorar de forma ostensible ja que ahir no hagueren de dormir ja als vestidors del poliesportiu.

El Consell Insular va allotjar a tots els que hi volgueren anar a la residència que té al Secar de la Real a Palma. D'aquesta manera, no hagueren de tornar a la casa que ocupaven i que estava en unes condicions deplorables. El principal inconvenient que trobaven els immigrants era la llunyania respecte del lloc de treball, però malgrat això acceptaren.

Val a dir que aquesta situació és provisional i s'ha plantejat que, passats uns dies, i mentre la resta troben casa, puguin anar a dormir al centre d'acollida que hi ha damunt del menjador social d'Inca. Els Serveis Socials municipals feien feina ahir horabaixa encara per poder trobar una altra casa per a la resta d'immigrants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris