algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

La Conselleria de Treball suprimirà la Direcció General de Salut Laboral

El Govern farà un ajust de «segon nivell» que afectarà sis alts càrrecs

El conseller de Treball, Eberhard Grosske, suprimirà la Direcció General de Salut Laboral, al capdavant de la qual hi ha hagut fins ara Aina Vicens. En la intenció del conseller hi ha crear un institut que es faci càrrec d'aquesta matèria quan es transfereixen les competències de sanitat. No serà aquesta l'única modificació que es produirà en el segons nivell de l'organigrama de l'Executiu. Diari de Balears avançà ahir que la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, prescindiria de la fins ara secretària general tècnica, Coloma Busquets.

A aquesta sortida de l'Executiu s'ha d'afegir avui la de Manuel Quadreny, secretari general tècnic de la Conselleria d'Interior. Amb moltes menys probabilitats s'especula amb el trasllat a Presidència del Govern del secretari general tècnic de la Conselleria d'Obres Públiques, Joan Josep Manila Pou. La llista de baixes es completa amb diversos càrrecs intermitjans que des de fa un cert temps han manifestat el seu desig de reincorporar-se a l'activitat professional o d'optar per alguna de les places que sortiran a oposició dins el 2001.

Està confirmat el cas de l'administradora jurídicotributària de la Conselleria d'Hisenda, Virgínia Verger, que s'incorporà a una empresa privada. Se sap així mateix que dos càrrecs intermitjans de les conselleries que gestiona Esquerra Unida tenen similars intencions i que Xavier Bacigalupe, adscrit al Centre Balears Europa, passarà a ocupar un càrrec de responsabilitat en la vicepresidència econòmica de Pere Sampol. El conseller d'Hisenda, Joan Mesquida, té pendent la substitució de Francesc Quetglas al capdavant del Centre Balears Europa. En idèntica situació es troba la consellera d'Innovació, Misericòrdia Ramon, a qui presentà la dimissió el responsable del Parc Bit, Feliu Morey.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris