algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Promouen un pla d'actuació per solucionar la problemàtica juvenil

L'Ajuntament espera un estudi de la UIB sobre els joves del poble

Els serveis socials de l'Ajuntament d'Artà, la Policia Local, el delegat d'Interior i alguns representants dels serveis educatius es reuniren ahir per tractar la problemàtica juvenil que aquests darrers dies ha alterat la tranquil·litat del poble. Aquesta és la primera actuació després que les façanes de l'institut apareguessin plenes de pintades contra els professors. Segons ha explicat el delegat d'Interior, Josep Silva (PSOE), «volem analitzar el problema després elaborar un pla per actuar en conseqüència».

«La reunió d'ahir es va fer com a presa de contacte entre els diferents sectors que treballen en aquesta problemàtica, de tota manera cal dir que cada mes se'n fan, de reunions», afirmà Silva. El delegat d'Interior explicà també que els assistents coincidiren a afirmar que «quan hi ha avaluacions és quan se solen donar més casos semblants als de l'altre dia a l'institut. A més hi ha absentisme escolar en una franja d'edat en la qual els al·lots estan sense fer res». Silva afirmà que ara per ara s'intentarà portar una bona coordinació entre els tres sectors per poder aprofundir en la problemàtica, «tothom s'adona que el problema hi és i que cal treballar per solucionar-lo».

L'Ajuntament està pendent d'un estudi que du a terme la Universitat de les Illes Balears sobre la població jove que hi ha a Artà, «d'aquesta manera podrem conèixer les mancances en tot allò que a joventut es refereix. Ara només hi ha sortides esportives», explica Silva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris