nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Una casa ocupada per immigrants és desallotjada en cedir part del sostre

L'Ajuntament habilita com a dormitoris els vestidors del poliesportiu cobert

Un grup de 12 immigrants magribins hagueren de ser desallotjats de la casa que habitaven a sa Pobla, després que part del sostre de l'immoble passàs per ull, sense que es registràs, emperò, cap desgràcia personal. Els fets varen tenir lloc passades les nou del vespre de dilluns quan la terrassa de l'immoble, situat entre els carrers Escola i Capità Pere, va cedir. Els immigrants tenien llogada aquesta casa, que estava dividida en tres habitatges en cadascun dels quals n'hi vivien quatre.

Pel que han indicat els tècnics, la part que va cedir és una terrassa que hi ha enmig dels aiguavessos de la casa i que havia estat reformada recentment. Aparentment les vigues de formigó no varen suportar i es varen trencar. El que evità que hi hagués una desgràcia major va ser que aquesta terrassa donava a l'escala i a una estança que no s'usava, per la qual cosa no hi havia ningú. Curiosament va ser una veïna de la casa qui va avisar l'Ajuntament de l'incident, ja que com a conseqüència d'aquest se li va obrir un gran crui a la paret.

Immediatament va arribar al lloc la Policia Local, els Bombers i alguns regidors municipals amb el batle, Jaume Font. En veure la situació, els bombers ordenaren que s'evacuàs tota la finca i que aquesta quedàs precintada. Malgrat les recomanacions, els residents inicialment es negaven en rodó a abandonar la casa i el batle Font hagué d'intervenir personalment per tal que no la tornassin a ocupar.

L'única alternativa que va tenir l'Ajuntament va ser reallotjar-los als vestidors del pavelló esportiu, que es varen habilitar per aquesta finalitat. Quatre dels immigrants varen trobar lloc en altres habitatges d'amics, mentre que els altres vuit han hagut de passar les dues darreres nits al poliesportiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris